Såhär gör Munken

 
Svårare än såhär är det inte! Man behöver inget gym för att kunna träna eller hur? Jag går ut å går, det är hyffsat väder nu, får frisk luft och upptäcker saker. Det är väldigt roande att gå ensam ute å kolla på alla människor. 1 Mil brukar ta mellan 1 h & 20 min - 1 h & 35 min, det varierar på hur mycket jag springer, om det är en bra dag osv. När jag kommer hem så gör jag enkla övningar, även övningar med mammas pilatesboll och hantlar. Hur enkelt som helst och det ger effekt. 
 
På lördagar skippar jag faktiskt att träna haha, någon dag måste man chilla och jag väljer lördag för lördag är en härligt dag! På lördagar brukar det även bli lite onyttigt till middag. Men jag försöker endå äta okej på lördagen! Lite cheat treat får man ha haha lol. 
 
Jag äter väldigt annorlunda nu än vad jag gjorde för 3 månader sen, och jag arbetar fortfarande på det. Känner jag några förändringar? Ja, jag känner att min kondis blivit lite bättre, mer uthållighet, lite smalare haha men framför allt jag känner mig mycket mer gladare, piggare och min huvudvärk är borta!! Innan hade jag huvudvärk nästan varje dag och jag tog alvedon jätte ofta, men nu har jag inte haft huvudvärk på ca 2 veckor, känns strålande! Mer motion, mer frisk luft, bättre mat, mer sol och vitaminer ger resultat. Just nu är jag gladast över att huvudvärken håller sig borta, det känns nästan bättre än att slanka till sin kropp haha... 
 
Detta är så enkelt, det finns inga ursäkter. Du kan lägga denna tid på din hälsa, för den är viktigare än något annat, ditt egna välbefinande. Så när du kommer hem från skolan och bara sätter dig ner i soffan å slår på tvn å äter massa, stop it! Dra på dig skorna och gå ut och gå! För kom inte sen å klaga på hur fet du känner dig och kom inte med något snack överhuvudtaget, just do it! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp