Jag slår golfbollen i ditt huve

Hello!

Nu är jag hemma igen! Shit vilken underbar dag! Skulle inte velat ändra på något alls! :D Va ju i Skanör först, aså shit bara såna snobbiga överklassare, men där är så vackert ju! :) Min familjs favo ställe i Sverige :)

Sen vid 4 kom jag hem, så då cyklade jag och Josefine ner till Ribban och spelade golf :) Jätte kul! :D Tror ni inte jag the king vann? Moauhaha! Jag fick 39 p och Josefine 50 p mouhaha! Jag vann! Haha, stolt.... ;)

Efter det åt vi glass och sen snackade vi massa trevliga saker, hehehehe :) Har ätit 3 glassar idag.... :S Anyway, efter golfen cyklade vi lite, sen stack hon hem och jag stack till Syrran, hennes kille, Mollgan och även Ville, en till Mops som dom passar nu :D Skit kul! Han va cool! Han har oxå gått ner jätte mycket! Han är sån fitness nu :P

Nu har jag precis ätit middag ute i vardagsrummet med the parents :) Och ja, det är Valborg idag, o alla e säkert ute och håller på med skit och dricker, och jag kan säga såhär: Skulle aldrig komma på tanken! Sånt intresserar mig inte alls. Festar aldrig, och har aldrig gjort, dricker inte och har aldrig gjort. So not Fellemunk style! ;)


Josefine när hon golfar lita ;)





Två Mopsar in da house
Life Of (old) | | Kommentera |
Upp